O le a le Vela-Sculpt?

Vela-sculpt o se togafitiga e le faʻaleagaina mo le faʻaogaina o le tino, ma e mafai foi ona faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le cellulite.E le o se togafitiga o le pa'u mamafa, peita'i;o le mea moni, o le tagata o tausia lelei o le a latalata pe latalata i le mamafa o le tino maloloina.Vela-sculpt e mafai ona faʻaaogaina i le tele o vaega o le tino.

O A VAEGA FA'AMATALAGA MOVela-valea ?

AU LUGA

TULAI TUA

TUMAU

POTO

OGAVAE: MUA

OGvae: TUA

Faamanuiaga

1). O se togafitiga fa'aitiitia ga'o leae mafai ona faʻaaogaina i soʻo se mea i le tinoe fa'aleleia atili ai le fa'avasegaina o le tino

2).Faʻaleleia le paʻu o le paʻu ma faʻaitiitia le cellulite.Vela-sculpt III faʻamafanafana lemu le paʻu ma aano e faʻaosofia ai le gaosiga o collagen.

3).O le togafitiga e le fa'asalainao lona uiga e mafai ona e toe foʻi i au gaioiga i aso taʻitasi pe a maeʻa le gaioiga.

Le Saienisi i TuaVela-valeaTekinolosi

Fa'aaogā Fa'atasi o Malosiaga - O le masini Vela-sculpt VL10 e fa'aaogaina auala e fa togafitiga:

• O le moli infrared (IR) e fa'amafanafanaina ai le aano e o'o i le 3 mm le loloto.

• Bi-polar radio frequency (RF) fa'avevelaina aano e o'o atu i le ~ 15 mm le loloto.

• Vacuum +/- masini fofo e mafai ai ona sa'o le taula'i o le malosi i le aano.

Fa'ata'ita'iga Fa'ainisinia(Vacuum +/- Massage)

• Fa'afaigofie le gaioiga fibroblast

• Fa'ateleina le vasodilation ma fa'asalalau le okesene

• Sa'o le tu'uina atu o le malosi

Fa'avevela(Infrared + Leitio Vave Malosi)

• Fa'aosofia le gaioiga fibroblast

• Toe fa'afo'i fa'aopoopo matrix telefoni feavea'i

• Fa'aleleia le tino o le pa'u (septae ma le collagen atoa

Faigofie Fa i le Ono Togafitiga Protocol

• Vela-sculpt – 1st masini fa'afoma'i fa'amama mo le fa'aitiitia o le li'o

• 1st masini faʻafomaʻi avanoa mo togafitiga o cellulite

• Togafiti le lapopoa o le manava, papa po'o ogavae i totonu ole 20 - 30 minute

O LE A LE TULAFONO OVela-valea?

O le Vela-sculpt o se filifiliga matagofie pe a le tipiina meaʻai ma faamalositino, ae e te le manaʻo e alu i lalo o le naifi.E fa'aogaina ai le tu'ufa'atasiga o le vevela, massage, fa'amama fa'amama, moli infrared, ma le leitio fa'asalalau.

I le taimi o lenei faiga faigofie, e tuʻuina se masini faʻapipiʻi i luga o le paʻu ma, e ala i le faʻaogaina o masini masini, faʻafefe i luga o le paʻu, ma masini faʻafefe, o sela gaʻo e mafua ai le cellulite e taulaʻi.

Ona, o le moli infrared ma le leitio e ulu atu i totonu o sela gaʻo, faʻafefe ai le gaʻo, ma mafua ai ona tuʻuina atu e sela gaʻo a latou gaʻo i totonu o le tino ma faʻaitiitia.

A'o tupu lenei mea, o lo'o fa'amalosia ai fo'i le collagen lea, i le i'uga, e suitulaga i le pa'u o le pa'u ma fa'aolaina ai le fa'ama'i.E ala i se fa'asologa o togafitiga pupuu, e mafai ona e sogi fa'atofa pa'u matala ma sauni mo le pa'u e sili atu ona fufusi ma la'ititi.

O LE A LE MEA E TE FAAMANATU AI I LENEI TOGIGA?

I le taimi nei, o le Vela-sculpt technology naʻo le faʻaitiitia o sela gaʻo;e lē fa‘aumatia atoa ai i latou.O lea la, o le auala sili e faʻasa ai i latou mai le toe faʻavasegaina o le faʻapipiʻiina lea o lau faʻagasologa ma se fuafuaga paʻu mamafa talafeagai.

O le tala fiafia, o taunuuga o le a matua manaia ma o le a latou faaosofia oe e taumafai i se olaga fou.Ae ui i lea, o le tele o tagata gasegase e vaʻaia iʻuga e tumau mo ni nai masina e tusa lava pe leai ni togafitiga faʻaleleia.

Pe a faʻatasi ma togafitiga faʻaleleia ma se olaga soifua maloloina, o lau taua faasaga i le cellulite e mafai ona faʻaitiitia tele, ma faia ai lenei faiga faigofie e matua aoga i le iuga.

A'o Le'i Ma Mulimuli

◆ Na fa'aalia e tagata mama'i Vela-sculpt pe a mae'a fanau se fa'aitiitiga fuaina o le 10% i le vaega na togafitia.

◆ 97% o tagata gasegase lipotia le faamalieina i latou togafitiga Vela-sculpt

◆ O le tele o gasegase na lipotia mai e leai se faʻalavelave i le taimi poʻo le maeʻa o togafitiga

Vela-Sculpt (2)

FAQ

O le a le vave o le a ou matauina ai se suiga?

O le faasolosolo malie o le faʻaleleia o le vaega o loʻo togafitia e mafai ona vaʻaia pe a maeʻa togafitiga muamua - faʻatasi ai ma le paʻu o le paʻu o le vaega na togafitia e lagona le lamolemole ma sili atu ona malu.O fa'ai'uga o le fa'avasegaina o le tino o lo'o va'aia mai le vasega muamua i le lona lua ma fa'aleleia atili le cellulite e va'aia i nai vaega e 4.

E fia senitimita e mafai ona ou fa'aititia mai lo'u li'o?

I suʻesuʻega faʻafomaʻi, e lipotia e tagata gasegase se faʻaitiitiga averesi o le 2.5 senitimita pe a maeʻa togafitiga.O se suʻesuʻega talu ai nei o maʻi failele na faʻaalia i le 7cm faʻaititia ma le 97% faʻamalieina o tagata maʻi.

E saogalemu togafitiga?

O togafitiga e saogalemu ma aoga mo ituaiga uma o paʻu ma lanu.E leai ni a'afiaga fa'alesoifua maloloina pu'upu'u pe umi fo'i ua lipotia.

E tiga?

O le tele o gasegase e maua le Vela-sculpt faʻalelei - pei o se faʻafefe o le tino loloto.O le togafitiga ua mamanuina e faʻafeiloaʻi ai lou tulaga maaleale ma le faʻamafanafanaga.E masani lava ona maua se lagona mafanafana mo ni nai itula pe a uma togafitiga.E ono foliga mumu foi lou pa'u mo ni nai itula.

E tumau pea i'uga?

I le mulimulitaia o au togafitiga atoatoa, e fautuaina le faia o togafitiga faʻaleleia i lea taimi ma lea taimi.E pei o metotia uma e le o ni taotoga po'o ni taotoga, o taunuuga e umi pe a e mulimuli i se taumafa paleni ma faamalositino e le aunoa.

Vela-Sculpt (1)

 



Taimi meli: Iul-05-2023