O le a le Laser Liposuction?

Liposuction o le alipolysis leisafa'agasologa e fa'aogaina ai tekonolosi laser mo liposuction ma fa'atagata.Leisa lipo ua amata ona sili atu ma sili atu ona lauiloa e pei o se taotoga faʻapitoa e faʻaleleia ai le tino e sili atu nai lo le liposuction masani i tulaga o le saogalemu ma taunuuga matagofie i se vaega ona o lona gafatia e faʻaosofia ai le gaosiga o collagen faʻatasi ai ma le faʻamaʻaina o le paʻu i vaega o le tino. .

Le alualu i luma ole Liposuction

liposuction1. Sauniuniga ma'i

A taunu'u le ma'i ile fale ile aso ole Liposuction, ole a fa'atonuina e fa'ato'a 'ofu ma fa'aofu se ofu ta'otoga.

2.Faailogaina o Avanoa Taulaga

E pu'e e le foma'i ni ata a'o le'i o'o i ai ona fa'ailogaina lea o le tino o le ma'i i se fa'ailoga tipitipi.Fa'ailoga o le a fa'aaogaina e fa'atusa uma ai le tufatufaina o ga'o ma nofoaga talafeagai mo vaevaega.

3.Fa'a'ese'esega o Vaega Fa'atatau

O le taimi lava e i ai i totonu o le potu tipitipi, o le a matua faʻamaʻi faʻamaʻi vaega ia.

4a.Tu'uina o Incisions

E muamua e le foma'i (saunia) fa'atete le vaega i ni tama'i pu'ega fa'ama'i.

4b.Tu'uina o Incisions

A mae'a ona faanumera le vaega e fa'a'ese'ese e le foma'i le pa'u i ni'aiga laiti.

5.Tumescent Anesthesia

I le fa'aaogaina o se cannula fa'apitoa (fa'apa'u o'o), e fa'aulu e le foma'i le vaega o lo'o fa'atatau i ai le vaifofo fa'ama'i tumescent lea e iai le fa'afefiloi o le lidocaine, epinephrine, ma isi mea.O le vaifofo tumescent o le a fa'avaivaia ai le vaega atoa o lo'o fa'atatauina e togafitia.

6. Lipolysis laser

A mae'a ona aoga le vai fa'ama'i, ona fa'aofiina lea o se cannula fou e ala i vaevaega.O le cannula e faʻapipiʻiina i le laser optic fiber ma faʻasolo i tua ma luma i totonu o le gaʻo i lalo o le paʻu.O lenei vaega o le faagasologa e liusuavai ai le ga'o.O le liusuavaia o le ga'o e faigofie ai ona aveese e fa'aaoga ai se cannula la'ititi.

7.Suction Ga'o

I le faagasologa o lenei faagasologa, o le a ave e le fomaʻi le suction cannula i tua ma luma ina ia aveese uma gaʻo liusuavai mai le tino.O le ga'o mitiia e alu atu i totonu o se paipa i se pusa palasitika e teu ai.

8.Fa'ai'uga tapuni

I le fa'ai'uga o le fa'atinoga, e fa'amama ma fa'ama'i fa'ama'i le vaega o lo'o fa'atatau i ai le tino ma tapuni fa'atasi e fa'aaoga ai fasi pa'u tapuni fa'apitoa.

9.Ofu Compression

O le tagata maʻi e aveese mai le potu tipitipi mo se taimi puupuu e toe faʻaleleia ai ma tuʻuina atu ofu faʻamalosi (pe a talafeagai), e fesoasoani i le lagolagoina o aano o loʻo togafitia aʻo latou faʻamalolo.

10.Toe foi i le Aiga

O faatonuga o loʻo tuʻuina atu e uiga i le toe faʻaleleia ma le auala e taulimaina ai tiga ma isi faʻafitauli.Ua taliina nisi o fesili mulimuli ona toe tatala lea o le tagata maʻi e alu i le fale i lalo o le vaaiga a se isi tagata matua faatuatuaina.

Ole tele ole faiga ole Liposuction e fesoasoani ile laser e na'o le 60-90 minute e faatino ai.Ioe e faalagolago lea i le numera o vaega o loʻo togafitia.O le taimi e toe faʻaleleia ai o le a alu mai le 2 - 7 aso, ma i le tele o tulaga, e mafai e tagata gasegase ona toe foʻi i galuega ma gaioiga masani i totonu o aso.O tagata maʻi o le a vaʻaia iʻuga vave, pe a uma le taotoga, ma o latou tino fou faʻataʻitaʻiina o le a faʻaalia se foliga sili atu ona manino ma le leo i masina talu ona uma le taotoga.

Tulaga lelei ole Lipolysis Laser

  • Lipolysis laser sili atu ona aoga
  • E fa'amalosia le fa'amalo o le tino e mafua ai le fa'amauina
  • Faʻaitiitia taimi toe faʻaleleia
  • Fa'aitiitia le fula
  • Fa'aitiitia le manu'a
  • Toe fo'i vave i le galuega
  • Fa'avasegaina fa'avasegaina o le tino ma se pa'i patino

LeisaLipolysis A'o le'i ma Ina ua uma Ata

 

信截图_20230301143134

endolift (8)

 

 

 


Taimi meli: Mati-01-2023