O le a le Diode Laser Hair Removal?

I le taimi o le aveeseina o lauulu leisa diode, e pasi atu se ave laser i totonu o le paʻu i follicle lauulu taitasi.O le malosi o le vevela o le laser e faʻaleagaina ai le follicle o lauulu, lea e taofia ai le tuputupu aʻe o lauulu i le lumanaʻi.Lasers e ofoina atu le sao atoatoa, saoasaoa, ma taunuuga tumau pe a faatusatusa i isi metotia o le aveeseina o lauulu.Fa'aitiitiga tumau lauulu e masani lava ona ausia i le 4 i le 6 vasega e fa'atatau i mea ta'itasi, e aofia ai le lanu, lanu, hormones, tufatufaina o lauulu, ma le taamilosaga tuputupu a'e o lauulu.

tala fou

Fa'amanuiaga ole Diode Laser Hair Removal

Lelei
Pe a faʻatusatusa i le IPL ma isi togafitiga, o le laser e sili atu le faʻaogaina ma le faʻaleagaina lelei o lauulu lauulu.Na'o ni nai togafitiga e va'ai ai tagata fa'atau i'uga o le a tumau mo le tele o tausaga.
Le tiga
E mafai foi e le aveeseina o lauulu leisa diode ona maua ai se tikeri o le le mautonu, ae o le faagasologa e leai se tiga pe a faatusatusa i le IPL.E ofoina tu'ufa'atasi le pa'u malulu i taimi o togafitiga e matua fa'aitiitia ai so'o se "tiga" e lagona e le tagata fa'atau.s.
Laiti Sauniga
Lasers e mafai ona tuʻuina atu iʻuga sili atu le vave, o le mafuaʻaga lea e manaʻomia ai le itiiti ifo o sauniga, ma e ofoina atu foi se maualuga maualuga o le faamalieina i tagata mamaʻi ...
Leai se taimi malolo
E le pei o le IPL, o le diode laser's wavelength e sili atu ona saʻo, lea e faʻaitiitia ai le afaina o le epidermis.E seasea tupu le ita o le pa'u e pei o le mumu ma le fula pe a uma togafitiga leisa lauulu.

E fia ni togafitiga e mana'omia e le tagata fa'atau?

E tupu le lauulu i taamilosaga ma le laser e mafai ona togafitia lauulu i le "Anagen" poʻo le tuputupu aʻe malosi.Talu ai e tusa ma le 20% o lauulu o loʻo i ai i le tulaga Anagen talafeagai i soʻo se taimi, e le itiiti ifo i le 5 togafitiga lelei e manaʻomia e faʻamalo ai le tele o follicles i se vaega.O le tele o tagata e manaʻomia le 8 vasega, ae sili atu e manaʻomia mo foliga, i latou e pogisa le paʻu poʻo tulaga o hormonal, i latou e iai ni faʻamaʻi, ma mo i latou na faʻamaʻi mo le tele o tausaga poʻo na i ai le IPL i le taimi ua tuanaʻi (e aafia uma ai le soifua maloloina o le follicle ma le tuputupu aʻe. taamilosaga).
O le taamilosaga o le tuputupu aʻe o lauulu o le a faʻagesegese i le faagasologa o le laser ona o le itiiti ifo o le tafe toto ma le fafagaina i le nofoaga o lauulu.O le tuputupu aʻe atonu e tuai i masina poʻo ni tausaga aʻo leʻi faʻaalia ni lauulu fou.O le mea lea e mana'omia ai le tausiga pe a uma le vasega muamua.O fa'ai'uga uma o togafitiga e ta'ito'atasi.


Taimi meli: Ian-11-2022