Togafitiga o le Hemorrhoid Laser

Togafitiga o le Hemorrhoid Laser
Hemorrhoids (fa'aigoa fo'i o le "piles") e fa'apalapala po'o fa'apalapala veins o le sa'o ma le toto, e mafua mai i le fa'ateleina o le mamafa i totonu o veins rectal.O le hemorrhoid e mafai ona mafua ai fa'ailoga e iai: toto, tiga, fa'apalapala, mageso, palapala o feces, ma le fa'aletonu o le mafaufau.E tele auala mo togafitiga o le hemorrhoid e pei o, togafitiga faafomaʻi, cryo-therapy, fusi paʻu paʻu, sclerotherapy, laser ma taotoga.

O le hemorrhoids o fa'aliga fa'ateteleina o a'a toto i le pito i lalo ole fa'a'au.

O a Mafuaaga ole A'alolo?
O le vaivai o le tino o puipui venous (vaivai fesoʻotaʻi e ono mafua mai i le le lava o meaai), faʻalavelave faʻafuaseʻi mai aʻa toto o le tamaʻi pelvis, o le olaga nofonofo e faʻaosofia ai le manava lea, i lona taimi, e maua ai tulaga mo le atinaʻeina ma le alualu i luma o le manava, e pei ona manaʻomia ai le manava. le tele o taumafaiga ma faigata.

O le malosi o le laser diode na tu'uina atu i pu'upu'u toto laiti i le ogatotonu na mafua ai sina tiga ma ta'ita'ia ai se vaega e fa'amae'a ai i totonu o se taimi pu'upu'u pe a fa'atusatusa ile hemorrhoidectomy tatala.

Togafitiga Laser O A'alolo
I lalo o le fa'ama'i fa'apitonu'u/tele fa'ama'i, o le malosi o le laser e tu'u sa'o atu i nodes hemorrhoidal ma o le a fa'aumatia mai totonu ma o le a fesoasoani lea e fa'asaoina ai le mucosa ma le sphincter structure i se tulaga maualuga maualuga.Ole malosi ole laser e fa'aaoga e tapuni ai le toto e fafaga ai le tuputupu a'e fa'aletonu.O le malosi o le laser e fa'aosoina ai le fa'aleagaina o le epithelium venous ma le fa'amama fa'atasi o le fa'aputuina o le hemorrhoidal e ala i se aafiaga fa'aitiitia.

Le lelei pe a faʻaaogaina le laser faʻatusatusa i taotoga masani, o le toe faʻaleleia o le fibrotic e maua ai le fesoʻotaʻiga fou, lea e faʻamautinoa ai o loʻo pipii le mucosa i le aano o loʻo i lalo.E taofia ai foi le tulai mai po o le toe tupu mai o se ma'i pa'u.

Togafitiga Laser o Fistula
I lalo o le fa'a'ese'ese fa'apitonu'u/tele fa'ama'i, e tu'u atu ai le Laser Energy, e ala i le alava fa'aala, i totonu o le anal fistula tract ma fa'aaogaina e fa'amama ma tapuni ai le ala fa'aletonu.O le malosi o le laser e fa'aosoina ai le fa'aleagaina o le epithelium fistula ma le fa'amama fa'atasi o le vaega fistula o lo'o totoe e ala i se aafiaga fa'aitiitia.O lo'o fa'aumatia le aano o le epithelialized i se auala fa'atonutonu ma pa'u le ala fistula i se tulaga maualuga.E lagolagoina foi ma faatelevaveina le faagasologa o le faamalologa.

Fa'amanuiaga pe a fa'aaogaina le laser diode ma alava radial fa'atusatusa i taotoga masani o le, e tu'uina atu ai le pulea lelei i le tagata fa'afoe, fa'ataga fo'i le fa'aogaina i totonu o le vaega fa'alavelave, leai se excision po'o le vaeluaina Tutoatasi i luga o le umi o le vaega.

Fa'aaogāina ole Laser ile Proctology:
Piles/Hemorrhoid, laser hemorrhoidectomy
Fistula
Fissure
Pilonidal Sinus/Cyst
Tulaga lelei o le Yaser 980nm Diode Laser mo Hemorrhoids, Fistula Togafitiga:
Ole taimi ole taotoga e itiiti ifo nai lo ta'aloga masani.
E matua fa'aitiitia lava le toto i totonu ole taotoga fa'apea fo'i pe a uma le taotoga.
O tiga pe a uma le taotoga e matua itiiti lava.
Lelei ma vave le fa'amālōlōina o le vaega o lo'o fa'agaioia ma e itiiti le mumū.
Fa'atopetope le toe fa'aleleia ma vave toe fo'i i le olaga masani.
E tele fa'agasologa e mafai ona faia i lalo ole fa'ama'i fa'apitonu'u po'o fa'aitulagi.
Ole fua ole lavelave e matua itiiti lava.

图片1


Taimi meli: Iuni-14-2022