Focused Shockwaves Therapy

O galu fa'ate'ia fa'atatau e mafai ona so'o loloto atu i totonu o masini ma maua uma ai lona malosi i le loloto ua fa'atonuina.O galu fa'ate'i fa'atatau e fa'atupuina fa'aeletise e ala i se vili fa'a'ai'ai fa'atupu fa'afeagai maneta pe a fa'aoga i le taimi nei.O le mea lea e mafua ai le gaioi o se pa'u i lalo ma fa'atupu ai se galu mamafa i totonu o le alavai o lo'o si'omia.O nei mea e fa'asalalauina i le ala e aunoa ma se fa'aletonu o le malosi ma se sone fa'alaiti.I luga o le nofoaga o le gaosiga moni o galu o le aofaʻi o le malosi faʻasalalau e laʻititi.

Fa'ailoga o le galu fa'ate'ia

Manu'a tuga i tagata ta'aalo fa'apitoa

Tuliuli & So'oga gugu

Ga'i ponaivi ma Fa'atiga

Shin Splints

Osteitis Pubis - tiga o le ga'o

Fa'aofi tiga Achilles

Tibialis Posterior Tendon Syndrome

Medial Tibial Stress Syndrome

Fa'aletonu o Haglunds

Peroneal Tendon

Tibbialis tapuvae pito i tua

Tendinopathies ma Enthesopathies

Fa'ailoga o le Urological (ED) Le malosi o le tama po'o le ma'i o le erectile / tigaina o le Pelvic ma'i / Peyronie's

Fa'atuai le ponaivi-e le fa'atasi/fa'amalologa o ponaivi

Fa'amaloloina o Manu'a ma isi fa'ailoga fa'ama'i ma fa'alelei

O le a le eseesega i le va o le radial ma le taulaʻigalugalu?

E ui lava o tekinolosi fa'ate'ia e lua e maua ai a'afiaga fa'afoma'i tutusa, ae fa'ataga e le fa'amata'i fa'asa'o le loloto o le tu'i ma le malosi maualuga faifaipea, ma fa'amalieina ai le togafitiga mo le togafitia o masini papa'u ma loloto.

O se radial shockwave e mafai ai ona suia le natura o le te'i e ala i le faʻaaogaina o ituaiga eseese o faʻasalalauga faʻafefe.Ae ui i lea, o le maualuga o le malosi e masani lava ona faʻapipiʻi i luga o le papa, lea e talafeagai ai lenei togafitiga mo le togafitia o mea vaivai o loʻo taoto.

O le a le mea e tupu i le taimi o togafitiga faʻafuaseʻi?

O galu fa'ate'ia e fa'aosofia ai fibroblasts o sela ia e nafa ma le fa'amaloloina o aano feso'ota'i e pei o tendon.Faʻaitiitia le tiga e ala i auala e lua.Hyperstimulation faʻamaʻi - o faʻaiʻuga o neura i le lotoifale ua lofituina i le tele o mea faʻaosofia e faʻaitiitia ai a latou gaioiga e mafua ai le faʻaitiitia o le tiga mo sina taimi.

Focused and Linear shockwave therapy o togafitiga faʻafomaʻi e le talitonuina o loʻo faʻamaonia lelei ile togafitia ole ED.

Togafitiga Fa'ate'i

 

 


Taimi meli: Aukuso-16-2022