Aisea Tatou te Maua ai Veins Va'a?

Varicose ma apogaleveleve veins ua faaleagaina. Tatou te atiina ae pe a vaivai ni tamai alavai i totonu o veins. I veins maloloina, o nei alatoto e tuleia le toto i le tasi itu----toe foi i o tatou fatu. A vaivai ia alatoto, e tafe i tua nisi toto ma faaputuputu i totonu o le vein. O le tele o le toto i totonu o le vein e faʻapipiʻi ai le mamafa i luga o puipui o le vein. Faatasi ai ma le mamafa faifaipea, e vaivai ma faʻafefete puipui o vein. I se taimi, tatou te vaʻaia ai se vein vein poʻo se apogaleveleve.

togafitiga o vein varicose (1)
Endovenous leisaose togafiti fa'alaiti'i fa'ato'aga mo veins varicose e sili mamao atu le fa'alavelave nai lo le tosoina o vein saphenous masani ma maua ai e tagata mama'i se foliga e sili atu ona mana'omia ona o le itiiti o ma'ila. O le mataupu faavae o togafitiga o le faʻaaogaina lea o le malosi o le laser i totonu o se vein (intravenous lumen) e faʻaumatia ai le vaʻa toto ua afaina.

togafiti vein varicose (2)

La'ititi fa'aoso, fa'aitiitia le toto. O le taotoga e faigofie, lea e faʻapuʻupuʻu tele ai le taimi o togafitiga ma faʻamalolo ai le tiga o le maʻi. O ma'i mama'i e mafai ona togafitia i gasegase i fafo. Fa'ama'i fa'ama'i lona lua pe a mae'a le taotoga, fa'aitiitia le tiga, vave ona toe fa'aleleia. Aulelei foliga ma toetoe a leai ni maʻila pe a uma le taotoga.

E tusa ma le 2 po'o le 3 vaiaso e fa'amalolo ai ma'i EVLT ma va'ai i'uga o latou fa'agasologa. Ma o le phlebectomy matau o le ambulatory e ono alu ai ni nai masina e fa'aalia atoatoa ai le aoga o togafitiga fa'ama'i vein.

LASER EVLTLE TAUSAGA I LE fale
Tuu se pusa aisa i luga o le vaega mo le 15 minute i le taimi, e fesoasoani e faʻaitiitia le fula.
Siaki nofoaga o tipi i aso uma. ...
Taofi nofoaga e tipi ese mai vai mo le 48 itula. ...
Fai ni totini fa'amalosi mo ni nai aso po'o vaiaso, pe a fautuaina. ...
Aua le nofo pe taoto i lalo mo se taimi umi. ...
E le tu mo se taimi umi.

togafitiga o vein varicose (3)

Alava Radial: Fuafuaga fou e fa'aumatia ai le fa'afeso'ota'i pito leisa ma le puipui vein, fa'aitiitia ai le fa'aleagaina o le puipui pe a fa'atusatusa i alava masani e leai ni pito.

O loʻo i ai a matou 400um / 600um radial fibers, faʻatasi ma leai se senitimita.

E iai fo'i a matou alava pito e leai ni alava 200um/300um/400um/600um/800um/1000um mo endolift facial lifting.

Fa'afeiloa'i ile su'esu'ega.


Taimi meli: Aukuso-07-2024